Normativa
Reglament de la Puigdefrou Exhaust

Normativa

-Degut a les característiques d’una cursa de muntanya (amb la seva dificultat tècnica) es demana a tota la gent interessada en participar-hi que abans de fer la inscripció valorin les seves possibilitats de poder fer la cursa. És molt important tenir una bona condició fisica.

-La prova constarà de tres recorreguts, una cursa de 17km,una marxa de 9km un circuit urbà de cursa infantil.

-La cursa infantil de 0 a 10 anys, constarà d’un circuit urbà asfaltat d´un màxim de 500m. no caldrà fer inscripcions i serà gratuïta.

-L’hora de sortida de la cursa serà a les 9:00h, tot seguit la marxa a les 9:15 h.

-Totes les curses tindran la sortida i arribada a la Plaça de la Vila.

-Per obtenir dorsal cal haver pagat prèviament a la web indicada anteriorment.

-Un cop inscrits no es retornarà l´import de la inscripció.

-Per participar a la prova s’ha de tenir una assegurança esportiva obligatòria.

-L’organització tramitarà una assegurança temporal de 2€ pels qui ho desitgin.

– Els preus de la cursa seran seran per trams:

20 de gener al 29 de febrer fins les 23h:

Federats: 12€. No federats 15 €.

1 de març al 8 d’abril fins les 23h:

Federats: 15€. No federats 17€.

8 al 22 d’abril fins les 23h:

Federats: 18€. No federats: 20€.

Mateix dia de la cursa: Federats: 18€. No federats: 20€.

En totes les inscripcions per la cursa samarreta de regal.

– Per la marxa, no s’aplica cap càrrec ni descompte. Menors de 18 anys 5€ (amb assegurança i sense camiseta). Majors de 18 anys 7€ (amb assegurança i sense camiseta). Es pot comprar la samarreta per 5€.
-El mateix dia de la cursa, si queden dorsals, es faran inscripcions de 8:00 a 9:00.

-Cal dur sempre el dorsal facilitat per l’organització de forma visible, sense doblegar ni retallar.

-El límit de participants a la cursa serà de 300 inscrits.

-La durada màxima de temps per fer la cursa serà de 4 hores.

-La cursa i la marxa seran cronometrades amb xip.

-Tots els participants tenen l’obligació de seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

-Tots els participants tenen l’obligació d’assistir i de comunicar al control més proper qualsevol accident que hagin observat. En cas de no fer-ho seran desqualificats.

-Els corredors que decideixin retirar-se de la prova tindran l’obligació de comunicar-ho a l’organització a través del control més proper al lloc de la retirada.

-Llençar deixalles fora dels llocs designats després de cada avituallament o en qualsevol punt de la cursa, serà motiu de desqualificació.

-També serà motiu de desqualificació no tenir cura de l’entorn o demostrar una actitud inadequada vers l’entorn.

-Els corredors desqualificats que vulguin seguir corrent ho faran sota la seva única responsabilitat.

-El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, encara que l’organització es reserva el dret de modificar l’horari i el recorregut.

-El circuit per on discorre la cursa de muntanya estarà degudament identificat i marcat amb cintes, pintura i cartells indicadors.

-L’organització es reserva el dret d’anul·lar la prova si per qualsevol circumstància de seguretat vers els participants, així ho creu convenient.

-La participació a la cursa suposa l’acceptació d’aquest reglament i eximeix els organitzadors de qualsevol responsabilitat en cas d’accident o lesió.

-L’organització declina tota responsabilitat pel que fa accidents o altres perjudicis que la participació a la cursa pugui aportar als inscrits, abans, durant i després de la cursa.

-Un cop acabada la cursa, els participants hauran de fer entrega del dorsal i se’ls oferirà esmorzar i un obsequi.

-Es farà entrega de premis als tres primers classificats masculins i les tres primeres classificades femenines. Hi haurà podi i premis masculí i femení local també.

-Recordeu que el sorteig dels diferents obsequis dels col·laboradors, es farà el mateix dia de la cursa i estarà anunciat en un taulell. No es guardarà el sorteig ni es cridarà els participants obsequiats.

-Dret d’imatge: Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització de la Puigdefrou Exhaust, i sense límit temporal, el dret de publicar la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o fotos. Els inscrits a la cursa o marxa apareixeran en un llistat que es farà púbic. Les dades de cada participant seran incorporades a un fitxer de la Comissió de l’Exhaust per si cal utilitzar-les en properes organitzacions esportives o de lleures.

-En omplir el formulari de la inscripció entenem que us considereu suficientment informats i que accepteu aquestes condicions.